reviews

9.0

Vakantiepark Vakantiepark Het Drentse Wold scoort gemiddeld een 9,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 679 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 679 reviews

9
Naam: Irmgard Hensen
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park is ruim opgezet. Er is veel privacy bij elk huisje. De huisjes zijn voorzien van alle comfort en de bedden zijn prima. Erg prettig zijn ook de horren voor de ramen. We hebben genoten!
9
Naam: D. Coenen
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Perfecte uitstraling, rustig, en mooie ligging.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Voor de 7e keer in Het Drentse Wold geeft wel aan hoe het ons bevalt. Voor ons is het de rust, de ruimte en de natuur waar we elke keer weer naar uit kijken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig park mooi gelegen aan bos
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een paar dagen in een heel andere wereld.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel fijn park: veilig en leuk voor onze kleine kinderen. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij zouden naar centerparcs gaan en hebben dit afgezegd ivm Corona.... nu dit gedaan en dat was geweldig!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We gingen voor een week rust in deze hectische tijd op ons bedrijf. En we hebben ook deze rust ervaren!
8
Naam: G.C. van Wijk
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed onderhouden en verzorgd park
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een rustig park en dat was wat we wilden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Almar Klarenbeek
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig park met zeer vriendelijke mensen.
9
Naam: Janke Hoekstra
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park. Ook goede afvalscheiding, vind ik belangrijk. Paden werden zo schoon mogelijk gehouden. Huisje prima in orde, ook goede douche, goed op temperatuur in te stellen. Wij hadden geen kinderen bij ons maar zowel ook als huisje erg kindvriendelijk.
10
Naam: Jentje Van der Molen
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Leuke park een aanrader voor rust en kan je alles vergeten in deze moelijke tijden
7
Naam: Yvo Vos
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Tim de Bruin
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn vakantiepark in de mooie omgeving van het DrentsFriese Wold.
10
Naam: Janette Koppert
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi, rustig park, fijne ligging, vriendelijk personeel. Fijne accommodatie.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park keurige huisjes en een mooie omgeving wij hebben genoten.
9
Naam: Annette
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is een mooi park, erg rustig, en het huisje bied alles wat je nodig hebt. Omdat door coronamaatregelen alle horeca was hebben we een gourmet pakket besteld, dat werd bezorgt door de supervriendelijke eigenaar en was geweldig. Hele mooie MTB routes in de omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Fennema
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker rustig park, fijn dat het autoluw is. Prima huisjes, al is het jammer dat de badkamer wat krap is en zou een tweede toilet bij 5 of 6 bezoekers best fijn zijn. Comfort is prima, net zoals de keuken en draadloos internet.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
top locatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig gelegen park met vriendelijk personeel. Huisjes waren keurig schoon en geupdated. Voor de kinderen is er niet al teveel te doen in de herfstvakantie. Je moet er echt op uit trekken, maar mooie omgeving om te wandelen of fietsen
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een mooie ligging. Voldoende ruimte rondom de huisjes. Huisje was erg netjes en schoon. De kinderen konden mooi spelen, de speeltoestellen waren goed onderhouden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fantastisch huisje, heerlijk rustig gelegen aan de rand van bos. Vriendelijk personeel Enorm genoten. Komen zeker weer!!!!!
9
Naam: Yvonne van Hooidonk
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig park met grote tuin bij de bungalow. Gelegen vlakbij een mooi natuurpark en tal van leuke bezoekattracties
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten van de rust en het fijne huisje. Enige minpuntje waren de te harde bedden voor ons. We werden wat stijf wakker. Verder alles dik in orde
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Alles was prima. Mooi park en fijn dat het auto vrij was
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
1 toilet voor een 6 persoons accommodatie vind ik te weinig
Toon meer reviews